hrana

Dolaskom na festival biti ćete okruženi šumom i prekrasnim samoniklim biljem te čistom i pitkom izvorskom vodom koja nam dolazi iz nekoliko lokalnih izvora. To je okruženje gdje se čovjek jako brzo napuni i energetski obnovi. Hrana koju ćemo pripremati biti će u skladu sa okolinom. Obroci su također dio procesa transformacije i programa festivala kao što su to i ostala predavanja i radionice. Sami ćete biti svjedok transformativne snage hrane kroz putovanje osjetilima okusa kojima će vas provesti Plant Based Chef Ivana Rukavina i šumski kuhar Anton Rudan. Kroz višegodišnja iskustvo u kuhinji Ivana se vješto igra s namirnicama, oblicima, začinima i okusima, a Anton svojim poznavanjem biljnog svijeta tu daje završni touch. Oni koji žele naučiti više o ovakvoj kuhinji mogu se priključiti kuhinjskom timu na dnevnoj razini a biti će tu i kulinarskih radionica te radionica branja samoniklog bilja.

 

Za doručak, ručak i večeru servirat će biljno obilje inspirirano sezonom, lokalitetom, i dostupnosti namirnica kroz njihove kreativno maštovite naočale. Kako nam je kvaliteta ključ – namirnice će većinskim dijelom biti nabavljene iz ekološkog uzgoja.

Za pravilnu hidrataciju tijela pobrinula se naša Majka zemlja i omogućila nam izvor čiste pitke vode u neposrednoj blizini festivala u kojoj ćete moći uživati tijekom cijelog događanja.