Ish Van Kaur

Certificirana učiteljica Kundalini joge, mag. ing. satelitskih i svemirskih komunikacija, matematičarka, glazbenica, trenerica poslovnih i mekih vještina, škorpionka, projektorica, strastvena zaljubljenica u numerologiju, astrologiju, dah, pokret, fotografiju i šamanske prakse, prirodu, prirodne procese, elemente i životinje, razigrana kreativka koja ne prestaje istraživati čari života na Zemlji i educirati se.

Njezin duhovni put započinje prije 15 godina, kada je još u osnovnoj školi krenula proučavati tehnike meditacije suočena s klaustrofobijom i paralizirajućom tremom prilikom javnih nastupa.

Svoj životni put posvetila je pronalasku slobode izražavanja, kreativnosti, pokreta i svjesne kreacije svoje realnosti.

Od majke je dobila ime Ivana, ali trenutno radi pod svojim duhovnim imenom Ish Van Kaur koje na sanskrtu znači Vladarica Džungle, a kada ju upoznate razumjet ćete i zašto.
Ish Van će vas motivirati da se zaigrate, pokrenete, da maknete izgovore i opravdanja iz svog rječnika te da prihvatite sebe u cijelosti, a svoje strahove kao svoju najveću snagu što i jesu.

Kroz integraciju svojeg dosadašnjeg iskustva u neformalnoj edukaciji odraslih, storytellinga, kreativnih radionica te Kundalini joge sav njezin rad posvećen je razvoju koji se nastavlja nakon sata joge i prelijeva u sve aspekte našeg bivanja.

Radionice Kundalini joge

Sve radionice u njezinom Kundalini Pleme STUDIJU temelje se na učenjima iz prakse Kundalini joge.

Kundalini joga je drevno umijeće i znanost koja uz pomoć tehnika disanja, tjelesnih vježbi i pozicija, glazbe i mantri pokreće našu životnu energiju. Kundalini joga pomaže nam umiriti um, povezati se sa sobom, pročistiti tijelo, um i osloboditi emocije.
Drugačija je od svih drugih praksi meditacije jer istovremenim kombiniranjem svih naših najmoćnijih alata za samoregulaciju direktno radimo na našem živčanom sustavu.

Kundalini jogu mogu raditi svi, bez obzira na dob, zdravlje i sposobnosti, no potrebno je prilagoditi praksu svojim mogućnostima i uvijek dati najviše što možemo, vratit će nam se duplo.

Uz kundalini jogu, ove radionice kombinacija su energetskog rada po Lakota tradiciji, rada sa svetim zvukom i dahom. Mnoge informacije iz radionica podržane su učenjima iz numerologije, svete geometrije i prirodnih elemenata.

radionica: Kundalini Plesno Putovanje