Tamara Etera

Tamara Etera je žena koja je svoj život posvetila traganju za istinom i ljubavlju. Većinu svog mladog života provela je odvojena od ovih kvaliteta – i sebi je obećala – “jednog dana – zavoleću sebe!” Danas je tu da žene širom sveta vodi putem upoznavanja i oslobođenje svoje ženske prirode, seksualnosti, duhovnosti. Najveća pasija joj je “mirenje rata” između “muškog i ženskog” pola – između duha i tela – između racija i emocija. Najposjećenija je radu sa ženama koje imaju izazove na polju ljubavi i partnerstva i celim svojim bićem veruje da će ljubav spasiti svet. Osim što je mentor ženama – Tamara je i supruga, majka, preduzetnica, arhitekta i dizajner nakita. Rođenjem iz Beograda – trenutno živi u Zagrebu i obožava bosonogo plesanje u prirodi. 

o radionicama

Radionica Umjetnost Ženske Predaje

Ranjivost, otvoreno srce i predaja su lijepi ideali no danas se žene najčešće plaše da ih žive. Na ovoj radionici povezujemo se s istinom da je – biti prisutna i otvorena u srcu – i potpuno predana božanskom vodstvu – zapravo najsigurnija stvar koju možeš uraditi. A na ovoj radionici dolijećeš tu istinu kroz svoje tijelo – a ne samo kao koncept. Znanja koja ćeš steći poneseš sa sobom u svakodnevicu jer su primjenljiva u svakom trenu. Promijeniti će percepciju toga – što to zapravo znači – biti žena – i koji je to tvoj najveći dar.

Radionica Buđenje Ženske Receptivnosti

Svi čitamo o tome kako je žena tu da “prima” – ali kako zapravo? Da li zaista osjećaš svoju maternicu kao jedan veliki magnet? Da li se zapravo plašiš penetracije božanske svesti i vodstva – a misliš da čezneš za njima? Od teorije do prakse – direktno kroz tvoju sjenku – prilazimo suštinskim temama za tvoju žensku seksualnost. Put ka tvojoj slobodi ide direktno kroz tvoj mrak – dođi da ga osvijetlimo zajedno.