Indra

Indra je DJ i osnivačica Ecstatic Dance Croatia, aktivna u muzici 20 godina kroz brojne nastupe u Hrvatskoj i svijetu.

Od 2002. vodila je world music emisiju “Baraka” na Radio Studentu te organizirala downtempo evente kao dio ChilliBar i Baraka kolektiva.

Na svojoj bandcamp stranici Indra’s Garden izdala je kompilacije “Forest Garden”, inspiriranu permakulturom i održivim načinom života, “Spiral Roots” koja predstavlja organski most između korijena Zemlje i naše egzistencije i “Tribal Steps” kompilacije inspirirane svjesnim plesom. Nedavna kompilacija “Horns of Veles” spoj je hrvatske tradicionalne glazbe s modernom psihodeličnom chill muzikom.

Na festivalu će voditi ecstatic dance

 Biti će to fuzija dubokih bass linija i mističnih atmosfera koje vode u dublja stanja svijesti. Ženska suptilnost i umjetnost u tkanju priče kroz muziku ono su što daje originalnost i nadahnuće u njenim setovima. 

https://indrasgarden.bandcamp.com/music
https://soundcloud.com/indra_dj

Indra će nam držati i radionicu Magični ljetni prirodni pripravci

Na ovoj praktičnoj mirisnoj radionici zajedno ćemo iščarobirati nekoliko sjajnih prirodnih proizvoda bez kojih više nećete moći zamisliti ljeto. Za duge tople ljetne noći iskreirat ćemo Ljetni parfem “magmina noć” zbog čijeg opojnog mirisa energija bujati u vama. Sastojci koje ćemo koristiti biti će potpuno prirodni i visokokvalitetni, a osim praktične izrade pričat ćemo i o pojedinim sastojcima i njihovoj širokoj primjeni.