Danijel Dubičanac

Danijel Dubičanac podučava hatha yogu od 1996. kada ga je za podučavanje asana i pranayame certificirao Svami Krišna u Rišikešu. Tajlandsku masažu prakticira od 2008., a učitelj medicinske tajlandske akupresure postaje 2012. U akrobatskoj yogi i inverzijskoj terapiji aktivan je od 2009., a radionice i redovne treninge održava u regiji od 2011.godine.

 

Danijel je predsjednik Društva za rekreaciju “Yoga-Zagreb”, redovno vodi nekoliko grupa yoge, podučava individualno te povremeno održava radionice i tečajeve:

 

Radionice
Izlaganje hladnoći / Srce zime 

Naučite kako sigurno ući u hladnu vodu i uživajte u divljim vodama cijele godine! Kao i mnogima, izlaganje hladnoći donijeti će vam više energije, bolje raspoloženje i zdravlje zimi. Nećete se više ubrajati u zimogrozne i bit će najsretniji kad se probijete kroz početnu nelagodu.

Razmjena tajlandskih masaža

U modernom društvu kronično nam nedostaje dodir, a usto svjedočimo i pandemiji sjedenja. Na ovoj radionici riješite oboje; naučite oporaviti svoje drage te primite tretman.
Pokazat ću vam kako da tajlandskom jogijskom masažom ublažite ili uklonite posljedice tog ekstremnog sporta.

Vatreni dah

Lansirajte se u unutrašnji svemir pomoću tehnike disanja donedavno rezervirane za tibetanske monahe. Izmjenom hiperventilacije i apneje mijenjat ćete omjere plinova u krvi. Živčani sustav pritom zalazi u nepoznato i pruža niz iskustava od euforije do dubokog mira. Mozak pun endogenih kanabinoida automatski prelazi u meditaciju.