Anton Rudan

Anton Rudan je fitoaromaterapeut, travar, autor i voditelj dokumentarno avanturističkog serijala Lovac na bilje, te kulinarskog serijala Šumski kuhar. Od rane mladosti vegetarijanac, a strast mu je bila kuhanje na velikim glazbenim festivalima.  Kreirao je vrlo jedinstven, osobni i profesionalni program razvoja koji je potpuno inspiriran prirodom i prirodnim protokom. Osmislio je nekoliko radionica koje pomažu u ponovnom vraćanju prirodnom načinu života. Razvio je najbolju strategiju kroz Šumsku terapiju kako bi čovjeka današnjeg stresa i problema vratio natrag u prirodu, da ga učini uspješnim i moćnim.

Anton nudi fokusirano vrijeme u šumi kao jedan od najboljih načina za uspjeh u transformaciji u svim područjima života – od mršavljenja, izlječenja, pa do bogatstva i života u obilju. Osnivač je Organica cacao partija koji se jednom mjesečno održava u Zagrebu gdje radi kao DJ, te vodi i organizira muški krug zvan Brotherwood.

 

Radionice i predavanja

Anton je uz partnericu Evu domaćin i organizator festivala, a vodit će radionice i predavanja na temu Šumske terapije i Šumske životne škole. Muški krugovi su njegova velika strast pa će nas podučiti kako se pleše Haka i kako se otvara srce u muškom društvu. Za kraj će nam puštati glazbu kao Dj i opustiti ekipu predstavljajući ceremoniju tantra masaže 5 elemenata.