srđan roje

Srđan Roje je ugledni (i vrlo popularan) spiritualni konzultant koji pomaže ljudima da žive osvještenije, sretnije, smislenije i ispunjenije, kombinirajući najmodernije znanstvene spoznaje sa isprobanim konceptima i tehnikama brojnih drevnih spiritualnih tradicija.

Srđan Roje možda je najpopularniji spiritualni učitelj u regiji, s preko 40.000 pratitelja na YouTube kanalu Manifestiranje obilja. Za sebe kaže da “pomaže ljudima da žive osvještenije, sretnije, smislenije i ispunjenije, kombinirajući najmodernije znanstvene spoznaje s isprobanim konceptima i tehnikama drevnih spiritualnih tradicija”. 

Srđanov nevjerojatan talent je da na zabavan i ležeran način, jednostavnim i svakodnevnim jezikom, poveže i najsloženije koncepte i ideje iz naizgled nepomirljivih znanstvenih, spiritualnih i filozofskih disciplina, i predstavi ih tako da ih – svi razumijemo!

Srđanovi javni nastupi uživo su prava rijetkost i izuzetna poslastica, pa smo sigurni da će mnogi potegnuti i na stotine kilometara samo zbog njega – stoga ne propustite njegove popodnevne Satsange na MagMa festivalu! 

Srđanova predavanja i satsange potražite na YouTube kanalu Manifestiranje obilja: https://www.youtube.com/@Manifestiranje 

… a više informacija o njegovim projektima pronađite na službenim web stranicama https://www.manifestiranje.com/ 

 

radionica: Satsang sa SergiOM 

Na Satsangu sa SergiOM uklanjamo prepreke koje nas odvajaju od našeg istinskog bića, naših veselja, strasti, svrhe i smisla. Iako svi odgovori leže u nama, često su zakopani ispod učmalih definicija, uvjerenja i društvenih kondicioniranja. Stupiti u kontakt sa svojim istinskim bićem znači vratiti se sebi i svojem spiritualnom putu kojeg smo došli slaviti.