kristijan husarek

Kristijan Husarek duhovni je medij s preko 20 godina praktičnog iskustva. Certificirani je praktičar i učitelj više različitih praksi i metoda te utemeljitelj “Wake-up metode” nastale prije 10-ak godina putem kanaliziranih informacija. “Wake-up metoda” temelji se na detektiranju uzroka različitih životnih izazova ulaskom u prošle živote, te omogućava njihovo učinkovito rješavanje, brisanje tereta prošlosti, iscjeljivanje duše i odnosa, oslobađanje podsvjesnih obrazaca te smisleniji, sretniji i budniji život na visokim vibracijama.
Kristijan gotovo nikada ne nastupa javno, pa smo jako sretni što se pridružuje MagMa festivalu kao predavač izuzetnih magijskih tema o kojima je jako teško pronaći ikakve informacije.

radionica: Balkanska magija i energetski entiteti

Postoje brojni remetilački faktori koji ljudima svakodnevno ruše vibraciju, onemogućavaju svjestan i budan život te ih čine robovima modernog društva. Ti su faktori često u interakciji, a moguće ih je podijeliti u 5 glavnih skupina: međuljudski, manipulativni, mentalni, tjelesni i prostorni faktori. Na predavanju će bit riječi o svakome od njih s posebnim naglaskom na balkansku magiju i energetske entitete.

radionica: Testiranje energetskog polja

U ovoj radionici Kristijan će nam pokazati kako izgleda tijek inicijalnog savjetovanja “Wake-up metodom” koji otkriva uzrok disbalansa u životu. Sudionici će imati prilike vidjeti kako izgleda detektiranje uzroka životnih izazova na sve četiri razine postojanja (osnovnoj, genetskoj, povijesnoj i razini duše). Pomoću kineziološkog mišićnog testa pregledat ćemo cjelokupno energetsko polje i testirati ga na najčešće remetilačke faktore, te dobiti uvide u predložene procese čišćenja.