DJ Ishtva

DJ Ishtva party je vila iz bjelovarske prašume. Izlaženjem po klubovima u Zagrebu i Londonu otkriva sve čari elektronske glazbe i usporedno tome počinje kreirati svoju kolekciju.


Njezin ukus kroz godine se mijenjao, pa tako u svojoj paleti raspolaže raznim stilovima glazbe – od downtempa sve do hard techna. Iako u klubovima voli eksperimentirati s mračnim, hypnotic, acid, ponekad čak i psygressive notama, zadnje dvije godine počela je kombinirati glazbu i svoje ostale interese – jogu i razne magijske prakse – te se tako sve više pronalazi u svijetu ecstatic dance-a kombinirajući razne stilove s deep, organic, tribal i ethnic melodijama.


Kao članica SuperNaturals tima, na svojem duhovnom putu otkrila je da je pokret savršeni portal za utjelovljenje i potpunu prisutnost, te je tu svoju strast odlučila podijeliti s drugima. Kroz svoje setove, začinjene izvornim zemljanim prizvucima, potaknut će vas da se krećete, glasate, skačete, te probavite i otpustite sve emocije koje ste još davno pohranili u tijelu.