sanja i ines

Sanja Radović i Ines Jukić – duo SuperNaturals – suvremene su alkemičarke i dugogodišnje učiteljice drevnih znanja, poznate diljem regije po svojem autentičnom stilu i pitkom, strastvenom i razumljivom načinu na koji drevna znanja prenose i prilagođavaju suvremenom čovjeku. 

Magijske prakse koje podučavaju temelje na drevnim znanostima joge, šamanizma, tantre, Esena i zapadnjačke ceremonijalne magije, a rezultat je praktičan i svima primjenjiv recept: kako reći DA životu i živjeti Život pun Čuda! 

Ova “Dva vulkana s Balkana” do sada su promijenila Živote tisućama ljudi, te sa zadovoljstvom to nastavljaju činiti, uvodeći Balkan u Novo Doba – stoga ne propustite njihove nastupe na MagMa festivalu! 

Ines i Sanja autorice su brojnih radionica, seminara i intenziva te vode STRAST! – najveću školu osobne transformacije u regiji. Njihova javna i besplatna predavanja, satsange, ceremonije i rituale možete pronaći na YouTube kanalu https://www.youtube.com/@WeAreSuperNaturals 

… a sve o njima i njihovim projektima na službenim web stranicama projekta SuperNaturals https://www.wearesupernaturals.com/ 

 

radionica: Magija i šamanizam za suvremenog Superjunaka – Kako postati SuperJunak svoje Priče!

Na MagMa festivalu Sanja i Ines će vas u serijalu radionica voditi kroz različita praktična šamanska i magijska znanja, koja imaju moć na licu mjesta transformirati osobu, pokazati joj svu širinu njezinih potencijala i dati joj uvide u različite svjetove. Podijelit će s nama alate za razvijanje intuicije, kroz šamanska putovanja će nas voditi u dijelove naše vlastite svijesti koje nismo ni znali da imamo te nam pokazati koliko smo doista moćni… a poznavajući ovaj vatreni duo, u njihovim radionicama će se događati jako, jako puno – Magije!